Våra samarbetspartners

Dala Bil & Traktorverkstad AB arbetar bara med välkända aktörer som ställer lika höga krav som vi själva på kvalitet, service och funktion. Nedan finner du mer info om flera av våra samarbetspartners:


  • BDS – Vi är anslutna till BDS, vilket innebär att vi kan erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa bildelar till konkurrenskraftiga priser. Skulle vi inte ha något på lager så levereras det snabbt till oss.
  • McCormick – Traktortillverkare sprungen ur märket Case IH. Traktorer av hög kvalitet som tål den krävande användning som ett lantbruk ställer. Kom gärna in och provkör!
  • Trejon – En svensk maskinleverantör inom lantbruk, skogsbruk och entreprenad. Från och med 1 Oktober 2015 tog Dala Bil & Traktorverkstad AB ett steg framåt och blev återförsäljare av Trejons produktprogram som vi sedan tidigare haft servicen på i Hörbyområdet.
  • Grene – Vi är återförsäljare av detta företags reservdelar till jordbruksmaskiner, entreprenadmaskiner och redskap. Flera av marknadens ledande varumärken ingår inom jordbruk och entreprenad.
  • SaMASZ - Utbudet av Samasz vallskördemaskiner är resultatet av 30 års specialisering och utveckling. Det är ett brett och omfattande maskinprogram som erbjuder effektiva lösningar för jordbrukare och entreprenörer. Gemensamt för alla maskinerna är att de är designade för att arbeta under de tuffaste förhållande, dag efter dag - år efter år.
  • Unia - Unia har ett brett sortiment av högkvalitativa redskap för effektiv jordbearbetning. Mångåriga traditioner med mordern produktion i ändamålsenliga lokaler borgar för maskiner av allra högsta kvalitet och maximal produktivitet.
  • Kawasaki - Ända sen första motorcykelmotorn, har Kawasaki kontinuerligt skapat nya tekniker i högpreserande motorer. Idag är modellerna fyllda med många Kawasakis tekniska funktioner som utvecklats under den långa historien. Vi är återförsäljare av ATV och MULE. Vi utför även service och tillhandahåller reservdelar.
  • Euromaster - Genom att vårt samarbete med detta företag kan du köpa däck från ledande tillverkare och boka tid för byte, allt online. Snabbt, mycket bra priser och smidigt.
  • NDI – Vårt samarbete med Nordisk Däckimport AB gör att du kan köpa däck och fälgar från de varumärken som är knutna till det här företaget till bra priser av oss.
Ring oss gärna om du har frågor om någon av våra samarbetspartners på telefon 0413-322 90.