Däck & fälg

Hos oss på Dala Bil & Traktorverkstad AB kan du alltid vara säker på att få personlig och snabb service till ett bra pris. Vi har mångårig erfarenhet av däck och fälgar till personbilar, viket ger dig som kund stor trygghet i att välja oss som din verkstad.

Dags att byta däck?

Du vet väl att det lagstadgade minsta mönsterdjupet är 1,6 mm för sommardäck och 3 mm för vinterdäck? Vi hjälper dig med däckbyten och kan även erbjuda däck från kända märken till bra priser. Vår däckverkstad är fullutrustad, så vi kan förutom däckbyten även plocka av och lägga på däck på nya eller gamla fälgar samt balansera dina däck så att de rullar som de ska. Vi kontrollerar såklart däcktrycket - för lite luft gör att bränsleförbrukningen går upp!

  • Euromaster - Genom att vårt samarbete med detta företag kan du köpa däck från ledande tillverkare och boka tid för byte, allt online. Snabbt, mycket bra priser och smidigt.
  • NDI – Vårt samarbete med Nordisk Däckimport AB gör att du kan köpa däck och fälgar från de varumärken som är knutna till det här företaget till bra priser av oss.

Dala Bil & Traktorverkstad AB har varit i bilbranschen i över 75 år, det skulle inte ha hänt om vi inte levererade service av hög kvalitet och alltid såg till att kunden lämnar oss nöjd med ett leende. Kontakta oss om du vill boka tid för att byta däck eller har frågor om vad vår däckverkstad kan hjälpa dig med. Du når oss på telefon 0413-322 90 eller klicka här för att komma till vårt kontaktformulär.