AC-Service i Hörby

Ett AC-system tappar normalt sett ca 6-10% av köldmediet per år. Vi kan hjälpa dig med service av din AC såsom påfyllning eller reparation. Dala Bil & Traktorverkstad AB ger alltid personlig och snabb service till ett konkurrenskraftigt pris.


Fyll på din AC hos oss

Läckaget av köldmedel beror mycket på att vi oftast inte bryr oss om att ha igång vår AC under vintern. Man bör ha igång sin AC minst en gång i månaden för att packningar och ventiler inte skall torka eller sätta sig. När vi får för lite köldmedie i systemet startar kompressorn oftare och därmed har vi också höjt vår bränsleförbrukning märkbart. Kom in till oss så ser vi över din AC, fyller på den vid behov och åtgärdar eventuella problem. En välservad AC fungerar bättre och håller längre!Hur kan vi hjälpa dig?

Vi på Dala Bil & Traktorverkstad AB hjälper dig med påfyllning av din AC samt provtryckning av ditt system. Ring oss för prisförslag på vad det skulle kosta att få AC:n i din bil testad och provtryckt, eller för att ställa andra frågor. Du når oss på telefon 0413-322 90. Du hittar fler kontaktuppgifter genom att klicka här. Varmt välkommen!